top of page

JAVNI POZIV: Radionica"Životna sredina po mjeri mladih" U Podgorici!


Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore u četvrtak, 19. marta 2024. godine realizuje edukativnu radionicu „Životna sredina po mjeri mladih“ sa ciljem podizanja svijesti mladih o važnosti prevencije i suzbijanja korupcije u oblasti zaštite životne sredine, te kako bi ih upoznala sa slučajevima devastacije prirodnih resursa i načinima na koje oni mogu da daju doprinos u borbi za zaštitu životne sredine.


MOACG ŽIVOTNA SREDINA

Mladi će imati priliku da se upoznaju sa aktivnostima usmjerenim ka zaštiti životne sredine, koruptivnim pojavama u ovoj oblasti i kako iste utiču na  prirodu Crne Gore. Govorićemo o primjerima ilegalne ekploatacije prirodnih resursa, platformi crnetacke.com, koja predstavlja interaktivnu mapu crnih ekoloških tačaka u Crnoj Gori.


Radionica će se održati u  četvrtak, 19. septembra 2024. godine sa početkom u 19h  u Omladinskom centru u Bloku V u Podgorici i imaće za cilj da podstakne mlade ljude da budu eco huntersi i da se aktivno uključe u borbu za čistiju i ljepšu životnu sredinu u Crnoj Gori.



Ohrabrujemo sve mlade iz Podgorice da se prijave na ovu edukativnu radionicu, kako bi unaprijedili znanja iz oblasti zaštite životne sredine i ista primijenili u svakodnevnici, naučili da prepoznaju korupciju i na nju adekvatno reaguju i prijave je za to relevantnim adresama.


Prijave su otvorene do četvrtka, 19. septembra 2024. godine u 14h.


Ova aktivost realizuje se u okviru projekta "Smanjenje ilegalne eksploatacije prirodnih resursa" koji MOACG sprovodi u saradnji sa organizacijama KOD, EKO tim i Mrežom za promjene, uz podršku Nacionalnog demokratskog instituta (NDI).


Comments


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page