top of page

Konferencija o značaju i uticaju omladinske politike - PRIJAVI SE!


BANNER MOACG

U srijedu, 25. septembra, u KIC "Budo Tomović", u 10 h, biće održana Konferencija o značaju i uticaju omladinske politike za mlade, u organizaciji Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) i Kancelarije za mlade i saradnju sa civilnim društvom Glavnog grada.


Konferencija će okupiti mlade i predstavnike institucija i civilnog društva, kako bi se istakao značaj omladinske politike i njen uticaj na mlade. Tokom događaja, biće analizirane postojeće politike, razmijenjena iskustva i predložene konkretne mjere za unaprjeđenje mehanizama u kreiranju i sprovođenju omladinske politike.


konferencija MOACG

Poseban akcenat će biti stavljen na jačanje međuresorne i međunarodne saradnje, kao i na modele unaprjeđenja položaja i potreba mladih, sa ciljem što kvalitetnijeg planiranja i implementacije omladinskih politika na lokalnom nivou. Na događaju ćemo razmijeniti iskustva, ideje i predloge, a sve s ciljem unapređenja mehanizama za efikasno kreiranje i sprovođenje omladinskih politika na lokalnom i državnom nivou.


Prijaviti se mogu svi mladi putem sajta www.moacg.me do utorka, 24. septembra u 20 h.



Ako te zanima kako možeš doprinijeti boljoj budućnosti svoje generacije, ovo je pravo mjesto za tebe!

コメント


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page