top of page

Radionica „Omladinskim aktivizmom razvijamo Nikšić“ - PRIJAVI SE!


MOACG BANNER

Mreža za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) u saradnji sa Kancelarijom za mlade Sekretarijata za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Opštine Nikšić organizuje dvodnevnu edukativnu radionicu pod nazivom „Omladinskim aktivizmom razvijamo Nikšić“, koja će se održati 25. i 26. septembra u Informativno-edukativnom centru u Nikšiću, sa početkom u 18 h. Ova radionica je osmišljena kako bi motivisala mlade da se aktivnije uključe u društvene procese i nauče kako mogu doprinijeti razvoju svoje zajednice kroz inicijative upućene ka institucijama.



RADIONICA MOACG NIKSIC

Tokom dvodnevnog programa, učesnici će imati priliku da steknu ključna znanja o omladinskom aktivizmu, javnom zagovaranju i načinima kako da kroz konkretne akcije pokrenu promjene u svom okruženju. Poseban fokus radionice biće na osnaživanju mladih da identifikuju probleme u zajednici i razviju ideje za unaprjeđenje života u Nikšiću.


Na kraju radionice, učesnici će zajednički kreirati inicijative koje žele da vide u svom gradu, te će naučiti kako te prijedloge mogu adresirati nadležnim institucijama, čineći njihov glas jačim i efektnijim u lokalnoj zajednici.


Pozivamo sve zainteresovane da se prijave do 25. septembra u 16h popunjavanjem prijavnog formulara na sajtu moacg.me.

Kommentarer


efd107_0581c3964d37443788cec9944585fee1~mv2.jpg
bottom of page